Kringloopwinkel Dordrecht

Welkom bij de leukste kringloop van Dordrecht en omgeving

Onze nieuwste kringloopwinkel in Dordrecht in de wijk ‘Land van Valk’ aan het Eemsteynplein 14. Dordrecht is een bruisende stad met heel veel mooie plekken en wijken. Het centrum is prachtig en er is altijd genoeg te doen.

Ook is Dordrecht een stad met 118.000 inwoners waarvan er 7.000 mensen (Cijfers 2018) zonder werk zitten en afhankelijk van een uitkering of bijstand. Nieuwe Hoop heeft als doel mensen te helpen aan werk, spullen en een sociaal netwerk. Dit fasciliteren wij dan ook door onze winkels te exploiteren. Hierdoor kunnen we mensen aan werk helpen door re-integratie aan te bieden, dagbesteding in verschillende vormen en vrijwilligerwerk voor mensen die iets willen betekenen voor een ander. We zijn trots dat we samen met de inwoners van Dordrecht onze missie handen en voeten kunnen geven!

Daarnaast steunen we met de Kringloopwinkel in Dordrecht heel veel mensen. Waaronder mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank! Door jouw aankopen, het brengen van spullen en meewerken als vrijwilliger in onze winkels draag je direct bij aan het welzijn van andere mensen in Dordrecht en omgeving, Nederland en het buitenland. Bekijk hier wat we doen voor mensen

Gegevens

Eemsteynplein 14
3312JA, Dordrecht
dordrecht@nieuwehoop.nl

Contact

Mail: dordrecht@nieuwehoop.nl
Winkel: +31(0)78 645 83 98
Logistiek: +31(0)78 611 48 98

Openingstijden

 • Ma.t/m vr.: 10:00 - 17:00
 • Magazijn sluit 30 min eerder
 • Za.: 10:00 - 16:00
 • Op Zaterdag sluit het magazijn om 13:00

Nieuws over onze
Kringloopwinkel in Dordrecht

Maak een ophaalafspraak

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg.
   Stuur foto's mee, zo kunnen we makkelijker bepalen of de spullen die je aanbiedt voor ons verkoopbaar zijn. Dat scheelt frustratie en werkt lekker makkelijk.
  • Met het aanbieden van je spullen steun je meerdere goede doelen bij jou in de buurt. Maar let op! Onze chauffeurs worden getrained om te herkennen of iets verkocht kan worden. Zij hebben altijd de keuze iets te laten staan. Dit doen we omdat, zodra wij iets aannemen wat we niet kunnen verkopen, het voor ons als bedrijfsafval wordt gezien. Hierdoor worden wij op kosten gejaagd en dit kan dan niet naar de goede doelen die wij steunen. LET OP! Wij halen alleen spullen op vanaf de begane grond.
   Bekijk hier de voorwaarden

  Inschrijven als vrijwilliger

  Laat je gegevens achter