Dagbesteding en Re-Integratie

Werken in een veilige omgeving

Werken in een veilige omgeving

Ben je op zoek naar dagbesteding of re-integratie of naar een leer-werkplek? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Mensen die vanwege hun verstandelijke, psychische of psycho-sociale problemen moeite hebben met het vinden van een passende vorm van dagbesteding of al langere tijd thuis zitten, bieden we dagbesteding of een leer-werkplek aan in onze winkels. 

Denk hierbij aan werkzaamheden als koffie en thee aanbieden, het ophalen en bezorgen of het in ontvangst nemen van goederen, het aanvullen van de winkel, uitzoeken, sorteren en strijken van binnengekomen kleding en nog veel meer. Neem contact met ons op voor informatie over dagbesteding & re-integratie of voor een afspraak. Wie weet vind jij bij ons een mooie werkplek!

We bieden zowel Belevingsgerichte-, Arbeidsmatige- als ook Ontwikkelgerichte Dagbesteding.

Wat houdt dagbesteding in?

Mensen die zelf geen activiteiten meer kunnen ondernemen en daardoor weinig sociale contacten of levensritme hebben kunnen dagbesteding krijgen. Dagbesteding is vaak ook een ontlasting voor de mantelzorgen. Door deze ontlasting is het vaak voor mensen mogelijk om thuis te blijven wonen. Door dagbesteding ontstaat er structuur en een zinvolle invulling van de dag. Daarbij is dagbesteding erop gericht om meer zelfstandigheid te ontwikkelen waar mogelijk.  

Vragen? Neem contact op.

Zit je met vragen omtrent dagbesteding of wil je opnieuw in een werkritme komen

via een re-integratiebureau of het UWV. We helpen je graag met al je vragen. Dagbesteding bieden wij aan op basis van PGB.