Doneren - Nieuwe Hoop
Help ons de lockdown
door en doneer vandaag!

Waarom doneren aan Stichting Nieuwe Hoop?

Al jaren helpt Nieuwe Hoop kwetsbare mensen in Ambacht, Dordrecht & Rotterdam.

Het jaar 2020 was een zwaar jaar voor Nieuwe Hoop, Door de coronacrisis hebben wij vanaf maart afgelopen jaar slechts een deel van de omzet gehaald van wat wij nodig hebben om de kosten te kunnen betalen. Hierdoor hebben wij onze reserves moeten aanspreken om te kunnen overleven. Nu zitten we in een tweede lockdown waarin we nu in ieder geval bijna 2 maanden dicht zullen zijn met kans op verlenging.

Zonder hulp zal er helaas een einde in zicht komen van ons prachtige werk. Hier willen wij nog niet aan toegeven, want tot op de dag van vandaag helpen wij mensen en andere organisaties in onze dorpen en steden.

Doneer dus vandaag voor het behoud van dit mooie werk waar 200+ vrijwilligers zich inzetten om andere mensen te helpen om zo de wereld een beetje mooier te maken. Elk bedrag, hoe klein deze ook mag zijn, helpt ons overleven.

Hoe helpen wij mensen?

Ben je niet in staat om geld te geven? Lees dan verder...

Doneer nuDelen helpt!

Wil of kan je geen geld geven? Lees dan verder →

Je kunt ons ook op een andere manier helpen! Door een video op te nemen en te vertellen waarom Nieuwe Hoop deze lockdown moet overleven kunnen wij andere mensen overtuigen om ons ook te steunen. Na ruim 10 jaar mensen te helpen hebben wij nu jouw hulp nodig. Help jij ons ook mee?