Sponsor onze haardkachels
bij Ontmoetingshuis 't Hart

Waarom een haardkachel sponsoren.

Al jaren helpt Nieuwe Hoop kwetsbare mensen in onze kringloopwinkels en daarbuiten. Wij starten medio November ons project ‘Ontmoetingshuis ‘t Hart’. Wij willen op deze plek aan de Reeweg 79 in Ambacht en plaats creëren waar je lekker warm kan worden, een kopje koffie kan drinken en waar allerlei activiteiten georganiseerd zullen worden voor jong en oud.

De voorbereidingen voor de opening van Ontmoetingshuis ‘Hart zijn in volle gang. We willen medio november openen. Wij willen jou hulp vragen. Doordat de energiekosten exorbitant hoog zijn willen wij mensen in ‘t Hart ontvangen om lekker warm een bakje koffie te komen drinken. We zijn op zoek naar donaties om dit mogelijk te maken. We willen met 2 houtkachels de zaal gaan verwarmen. Wij hebben een kachel gevonden met zeer sterke fijnstof filters om uitstoot zo optimaal te minimaliseren. Deze kachels zorgen dus niet alleen dat wij de energiekosten kunnen drukken maar dat mensen er ook gezellig warm bij kunnen zitten.

Wij hebben hiervoor 2 haardkachels nodig die aan alle hedendaagse veiligheidseisen moeten voldoen (waaronder de ECO design 2022 wetgeving). Hierdoor is de opbrengst van energie optimaal en de uitstoot minimaal. Om deze kachels te kopen hebben wij jouw hulp nodig! Als particulier kan je een bijdrage leveren maar óók als bedrijf. 

Hoe kan jij helpen?

Hoe helpen wij mensen?

Delen helpt!

Ben je niet in staat om geld te geven? Lees dan verder...

Doneer hieronder
    Wil of kan je geen geld geven? Lees dan verder →

    Je kunt ons ook op een andere manier helpen! Door een video op te nemen en te vertellen waarom Nieuwe Hoop deze lockdown moet overleven kunnen wij andere mensen overtuigen om ons ook te steunen. Na ruim 10 jaar mensen te helpen hebben wij nu jouw hulp nodig. Help jij ons ook mee?