Kringloopwinkel Dordrecht

Welkom bij de leukste kringloop van Dordrecht en omgeving

Onze nieuwste kringloopwinkel in Dordrecht in de wijk ‘Land van Valk’ aan het Eemsteynplein 14. Dordrecht is een bruisende stad met heel veel mooie plekken en wijken. Het centrum is prachtig en er is altijd genoeg te doen.

Ook is Dordrecht een stad met 118.000 inwoners waarvan er 7.000 mensen (Cijfers 2018) zonder werk zitten en afhankelijk van een uitkering of bijstand. Nieuwe Hoop heeft als doel mensen te helpen aan werk, spullen en een sociaal netwerk. Dit fasciliteren wij dan ook door onze winkels te exploiteren. Hierdoor kunnen we mensen aan werk helpen door re-integratie aan te bieden, dagbesteding in verschillende vormen en vrijwilligerwerk voor mensen die iets willen betekenen voor een ander. We zijn trots dat we samen met de inwoners van Dordrecht onze missie handen en voeten kunnen geven!

Daarnaast steunen we met de Kringloopwinkel in Dordrecht heel veel mensen. Waaronder mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank! Door jouw aankopen, het brengen van spullen en meewerken als vrijwilliger in onze winkels draag je direct bij aan het welzijn van andere mensen in Dordrecht en omgeving, Nederland en het buitenland. Bekijk hier wat we doen voor mensen

Gegevens

Eemsteynplein 14
3312JA, Dordrecht
dordrecht@nieuwehoop.nl

Contact

Mail: dordrecht@nieuwehoop.nl
Winkel: +31(0)78 645 83 98
Logistiek: +31(0)78 611 48 98

Openingstijden

Nieuws over onze
Kringloopwinkel in Dordrecht

Koningsdag gesloten

Op koningsdag zijn we gesloten. de dag erna gaan we echter HE-LE-MAAL OPEN!! Geen afspraken meer of geen plek meer

Vacature

Wij zoeken:

Meewerkend voorman/vrouw 38 uur in Hendrik-Ido-Ambacht.

Inschrijven als vrijwilliger

Laat je gegevens achter