Partners & Bedrijven

Alleen ga je snel maar samen komen we verder!

De missie van Nieuwe Hoop is mensen én spullen een tweede kans geven. In onze kringloopwinkels maken we werk van hergebruik van gebruikte spullen. Die verkopen we voor een klein prijsje of we zorgen ervoor dat ze op een andere manier worden hergebruikt.

Daarnaast bieden we passend werk aan mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, hetzij door langdurige ziekte, een handicap of gewoon het ‘niet aangenomen worden’. Dit is een grote missie en dit kunnen wij niet alleen bereiken. Dit is de reden dat wij samenwerken met partners. Wanneer we mensen in ons bedrijf verwelkomen, kunnen zij zich ontwikkelen en wordt de kans op een baan vergroot!

Daarnaast werken we samen met de overheid, gemeentelijke instanties en andere bedrijven om ons werk en het gedeelde doel dat we hebben te bewerkstelligen. Hieronder vind je onze partners en daar zijn we enorm trots op!

Onze partners

89490835-3C7F-4716-A888-16AAC66BD734

Nieuw! Dagbesteding bij Nieuwe Hoop

..op basis van PGB..

Op basis van jouw eigen kwaliteiten, talenten en beperkingen ben je bij Nieuwe Hoop Werkt van harte welkom om jezelf te zijn en te werken aan jouw doelen (hoe groot of klein deze stappen ook mogen zijn). Wij zetten ons in om het beste uit jou te halen.

Inschrijven als vrijwilliger

Laat je gegevens achter