Partners & Bedrijven

Alleen ga je snel maar samen komen we verder!

De missie van Nieuwe Hoop is mensen én spullen een tweede kans geven. In onze kringloopwinkels maken we werk van hergebruik van gebruikte spullen. Die verkopen we voor een klein prijsje of we zorgen ervoor dat ze op een andere manier worden hergebruikt.

Daarnaast bieden we passend werk aan mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, hetzij door langdurige ziekte, een handicap of gewoon het ‘niet aangenomen worden’. Dit is een grote missie en dit kunnen wij niet alleen bereiken. Dit is de reden dat wij samenwerken met partners. Wanneer we mensen in ons bedrijf verwelkomen, kunnen zij zich ontwikkelen en wordt de kans op een baan vergroot!

Daarnaast werken we samen met de overheid, gemeentelijke instanties en andere bedrijven om ons werk en het gedeelde doel dat we hebben te bewerkstelligen. Hieronder vind je onze partners en daar zijn we enorm trots op!

Onze partners

Wil jij net als 200+ anderen vrijwilliger worden bij leukste kringloop bij jou in de buurt?

We zijn hard op zoek naar mensen die een steentje bij willen dragen. Wij zoeken bijvoorbeeld mensen die producten willen testen, prijzen, sorteren en in ontvangst willen nemen en een telefonische receptionist.

Laat je gegevens achter en we nemen zsm contact met je op

Inschrijven als vrijwilliger

Laat je gegevens achter