Dagbesteding in
Hendrik-Ido-Ambacht

Wat is dagbesteding in Hendrik-Ido-Ambacht?

Dagbesteding in de Hendrik-Ido-Ambacht is er voor mensen die zelf geen activiteiten meer kunnen ondernemen en daardoor weinig sociale contacten hebben. Dagbesteding is er ook voor de ontlasting van mantelzorgers. Hiermee blijft het voor veel mensen mogelijk om thuis te kunnen blijven wonen.

Dagbesteding is bedoeld om structuur te bieden en een zinvolle invulling van de dag te geven. Daarbij helpt het om de zelfstandigheid waar mogelijk te vergroten. Het gaat hier om structurele activiteiten onder professionele begeleiding.

Welke vorm dagbesteding past bij mij?

Nieuwe Hoop heeft verschillende te doen aan Reeweg in  in Hendrik-Ido-Ambacht. Zo hebben we een Ontmoetingscentrum waar je mee kan doen met verschillende activiteiten. Na onze intake gaan we met jou op zoek naar een passende plek. 

Een beschutte werkplek met leuke activiteiten om samen naar de beste versie van jezelf te werken in Hendrik-Ido-Ambacht.

Neem contact op of meld je aan. We zullen jou zo spoedig mogelijk bellen om een afspraak met je te maken. Samen kijken we naar jouw mogelijkheden en onmogelijkheden om zo een passende werkplek te vinden.

Onze werkwijze

Activiteiten

Ontmoetingscentrum 't Hart

Ontmoetingshuis

Ben je sociaal en vind je het leuk mensen welkom te heten in ons maatschappelijke café? Jij bent met een leuk team verantwoordelijk dat mensen zich welkom voelen en een lekker bakje koffie kunnen kopen en wat lekkers. 

De tuin

In onze kleine stadstuin groeien we sla, kruiden en groenten. Onze kippen hebben elke dag aandacht nodig. Maar daar leggen ze wel hele lekkere eitjes voor! Elke dag is er wel iets te bevelen

Professionele keuken

Houd jij ervan om lekker bezig te zijn in de keuken maar ook mensen met je producten te verwennen? Dan ben je in de keuken precies op je plek!

Creatief atelier

Ben jij heel goed in breien, haken, diamond painting, sieraden maken of iets anders creatiefs? Wij maken met elkaar prachtige kunstwerkjes die we vervolgens verkopen in onze webshop. 

Facilitair

Op en om het terrein van het Baxpark is altijd genoeg te doen om het park en de terreinen te onderhouden. Met elkaar gaan we de buurt in om Ambacht elke keer een beetje mooier te maken.