Fonden & sponsoren

Sponsoring

Nieuwe Hoop Werkt gelooft in een beter samenleving en dat we dit enkel samen kunnen doen. Een goed doel steunen draagt hier aan bij. Het is een manier om je als bedrijf te onderscheiden, om te laten zien waar je voor staat. Het zorgt daarnaast voor inspiratie voor zowel werknemers als klanten. We bieden als organisatie een breed skala aan activiteiten waardoor er altijd een project of activiteit is die aansluit bij de visie van een bedrijf, stichting of vermogensfonds.

Fondsen

We streven er naar om voor iedereen een prettige woonomgeving, een zinvolle daginvulling en sociale contacten te bewerkstelligen. Dit zijn belangrijke factoren voor herstel en een volwaardige deelname aan de maatschappij. De Nieuwe Hoop probeert deze zaken te faciliteren en biedt ondersteuning voor middelen en activiteiten die daaraan bijdragen. Een voorbeeld hiervan is dat de kringloopwinkels helpen bij het inrichting van een woning. Vaak is het mogelijk om met een klein budget en veel creativiteit een woning om te toveren tot een thuis. Hiermee kunnen we voorzien in een prettige woonomgeving maar we willen meer, een cursus die de kansen op (vrijwilligers)werk vergroot, een familiebezoek, extra activiteiten organiseren of een tweedehands fiets aanschaffen. Door sponsoring en fondsenwerving willen we actief een bijdrage leveren aan het persoonlijk en maatschappelijk herstel van mensen.

Bedrijven:

Nieuwe Hoop werkt streeft naar een samenleving waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Net als een bedrijf doet voor zijn medewerkers. Een bijdrage hieraan kan op verschillende manieren geleverd worden.

  • Financiële Sponsoring – Vrijwilligers scholen, zij maken het verschil en kunnen mensen nog beter helpen met jou, als sponsor van Nieuwe Hoop werkt.
  • In Natura – Alle kosten die we niet hoeven te maken komen ten goede aan de mensen die wij kunnen helpen. Kunnen producten of diensten van jouw bedrijf hieraan bijdragen? Dat zou geweldig zijn. We overleggen graag met je.
  • Acties en evenementen – Goede doelen inspireren en het stimuleert de binding met het bedrijf. Ontdek de mogelijkheden. Organiseer bijvoorbeeld een motiverende actie: een kick-off, personeels- of teambuildingsuitje, of een ander bedrijfsevenement.

Er is van alles mogelijk en alles is welkom, we denken graag mee.

Meer weten? 

Neem dan contact op met onze fonds afdeling, 078 220 50 00 of stuur haar een e-mail: fondsen[at]nieuwehoop.nl

Stichting, familie- of vermogensfonds:

Op zoek naar een project voor jouw stichting, familie- of vermogensfonds? Neem dan contact op met met onze fondsafdeling, 078 220 50 00 of stuur haar een e-mail: fondsen[at]nieuwehoop.nl.