Werken bij Nieuwe Hoop

Vrijwilligerswerk, Dagbesteding, Re-integratie, Participatie, stage & bijbaantjes. Alles is mogelijk bij Nieuwe Hoop

Functie reeds vervult

Vacature Manager Kringloopwinkel Rotterdam

Nieuwe Hoop is op zoek naar een Manager voor onze Kringloopwinkel aan de Oudedijk 94 in Rotterdam. Ben jij commercieel ingesteld met affiniteit voor de zorg? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou.

Iedereen kan meedoen

“Participatie voor allen! We focussen op laagdrempelige werkervaring, met begeleiding en steun waar vereist. Doel: vlot overgaan naar passend, blijvend en indien haalbaar betaald werk bij externe firma’s.”

Vrijwilligerswerk

Bij Nieuwe Hoop werken gedreven mensen. Niet persé om carrière te maken maar om het beste uit de ander en zichzelf te halen en anderen te helpen. In dit opzicht is een bedrijfscultuur niet te vergelijken. In een informele (bijna familiaire) omgeving willen wij dat jij tot je recht komt. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatief en ‘eigenaarschap’.

 

Vrijwilligerswerk

Heb je een hart voor mensen en tijd over die je graag wilt investeren in iets wat het grotere goed dient of ben je langdurig werkloos en wil je weer in een ritme komen? In onze kringloopwinkel ben je van harte welkom een steentje bij te dragen!

Dagbesteding

Bij Nieuwe Hoop is het leuk om je dagbesteding in te vullen. Dagbesteding is een goede manier om uit je isolement te komen, verveling tegen te gaan en weer in contact te komen met andere mensen. Daarnaast geeft het een goed gevoel weer van betekenis te zijn omdat je indirect meewerkt om goede doelen en mensen die het minder hebben te ondersteunen. 

Dagbesteding

Ben je langdurig ziek, afgekeurd of heb je een beperking in je leven. Je bent bij ons van harte welkom om aan de slag te gaan naar draagkracht. We zoeken naar een leuke werkplek waar jij tot je recht kan komen in een fantastisch team van mensen die je verwelkomen met open armen.

Bijbaantje

Vakantiewerk, weekendkracht of flexibel inzetbaar?

Kan jij wel wat extra centen gebruiken? Zit je nog op school maar ben je wel flexibel inzetbaar? Wij bieden regelmatig meerdere vacatures aan voor studenten om meer werkervaring op te doen en ondertussen ook nog lekker te verdienen.

Stage

Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Volg je een opleiding binnen het praktijkonderwijs of zoek je een werkplek voor je BOL stage? Ben je op zoek naar een plek waar je jouw afstudeerproject kunt afronden of wil je samen met je klasgenoten een project starten binnen onze organisatie? Ook voor Maatschappelijke stages ben je bij ons van harte welkom. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.