Kringloopwinkel Rotterdam

Dé kringloopwinkel van Kralingen en Crooswijk!

Onze kringloopwinkel in Rotterdam staat midden in Kralingen op de Oudedijk 94 aan de rand van Crooswijk. Een prachtig winkelpand met wel 900m2 ruimte om onze spullen die we van de buurt in ontvangst mogen nemen te kunnen verkopen. Heel Kralingen en Crooswijk is welkom voor een kop koffie, goede gesprekken en mooie spullen!

Daarnaast steunen we met de Kringloopwinkel in Rotterdam verschillende goede doelen, lokaal, nationaal en internationaal! Door jouw aankopen, het brengen van spullen en meewerken in de winkel draag je direct bij aan het welzijn van andere mensen in Kralingen en Crooswijk, Nederland en het buitenland. Voor meer informatie over ‘mensen helpen’ kijk hier

Gegevens

Kringloop Rotterdam
Oudedijk 94
3061 AM Rotterdam​

Contact

Mail: rotterdam@nieuwehoop.nl
Winkel: 010 21 26 978
Logistiek: 010 21 26 978

Openingstijden

 • Ma.t/m vr.: 10:00 - 17:00
 • Magazijn sluit 30 min eerder
 • Za.: 10:00 - 16:00
 • Op Zaterdag sluit het magazijn om 13:00

Nieuws over onze
Kringloopwinkel in Rotterdam

Maak een ophaalafspraak

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg.
   Stuur foto's mee, zo kunnen we makkelijker bepalen of de spullen die je aanbiedt voor ons verkoopbaar zijn. Dat scheelt frustratie en werkt lekker makkelijk.
  • Met het aanbieden van je spullen steun je meerdere goede doelen bij jou in de buurt. Maar let op! Onze chauffeurs worden getrained om te herkennen of iets verkocht kan worden. Zij hebben altijd de keuze iets te laten staan. Dit doen we omdat, zodra wij iets aannemen wat we niet kunnen verkopen, het voor ons als bedrijfsafval wordt gezien. Hierdoor worden wij op kosten gejaagd en dit kan dan niet naar de goede doelen die wij steunen. LET OP! Wij halen alleen spullen op vanaf de begane grond.
   Bekijk hier de voorwaarden

  Inschrijven als vrijwilliger

  Laat je gegevens achter