Boeken & Platen koopavond

Boeken & Platen koopavond

We moeten helaas dankzij de overheid onze plannen wederom wijzigen. We gaan over op een koopmiddag van 14:00 tot 18:00. Jullie zijn nog steeds van harte welkom voor 100en prachtige boeken en platen. Daarnaast zal er nog steeds live muziek zijn van Cozile. We hopen jullie allemaal te zien.

Zaterdag 20 november is het zover. We organiseren na onze normale sluitingstijd een boeken en platen koopavond in onze vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht. Van 14:00 tot 18:00 ben je bij ons van harte welkom om te struinen door 100en platen en boeken die wij als donatie hebben gekregen van STERK Ontruimingen (bij een ontruiming van een verzamelaar).

Tijdens de koopavond zal Cozile (Een instrumentale band, met muzikanten uit Zwijndrecht & Hendrik-Ido-Ambacht. Doorgewinterde muzikanten, die elk al een heel verleden in de muziek hebben.) live muziek maken

Neem je vrienden, familie en een mondkapje mee. We doen uiteraard geen vaccinatie controle. Dus IEDEREEN is van harte welkom.

Deel dit bericht

Nog meer nieuws

Dordrecht

Wij zijn EINDELIJK weer open!

Per zaterdag 16 januari 2022 zijn wij eindelijk weer geopend! We hopen dat dit de laatste keer was dat wij onze deuren moeten sluiten en hopen jullie weer te verwelkomen in onze winkels!

Hendrik-Ido-Ambacht

Boeken & Platen koopavond

We moeten helaas dankzij de overheid onze plannen wederom wijzigen. We gaan over op een koopmiddag van 14:00 tot 18:00. Jullie zijn nog steeds van harte welkom voor 100en prachtige boeken en platen. Daarnaast zal er nog steeds live muziek zijn van Cozile. We hopen jullie allemaal te zien. Zaterdag 20 november is het zover.

Hendrik-Ido-Ambacht

Wij zoeken een meewerkend voorman (m/v) 38 uur

Wij zoeken een meewerkend voorman (m/v) 38 uur Zoek jij een nieuwe uitdaging, leuk werk met een leuk team én werk met een maatschappelijke impact?! Kun jij begeleiden en organiseren en ben je niet vies van fysieke arbeid, solliciteer dan nu voor de uitdagende functie van meewerkend voorman/ -vrouw bij de mooiste Kringlooporganisatie van Nederland! Na een inwerkperiode zal jij het aanspreekpunt voor al je directe

Helaas zijn wij tot 14 januari gesloten
op last van de overheid.