Vrijwilligerswerk in Hendrik-Ido-Ambacht

Wij zoeken vrijwilligers in #Ambacht

Wij zoeken vrijwilligers in #Ambacht

Allround winkelmedewerker

Ben jij iemand die ervan houdt om contact te hebben met mensen, hen te woord te staan en te helpen? Vind je het leuk om onze winkelvoorraad aan te vullen en de winkel te stylen? Dan zijn wij op zoek naar jou, onze allround winkelmedewerker. Dit is een zeer diverse vrijwilligersfunctie die je naar draagkracht kan invullen. Je bent bij ons al welkom vanaf 2 uurtjes in de week.

Kassamedewerker maandag en donderdag

Dan is onze kassamedewerkersfunctie op jou lijf geschreven. Ben jij iemand die ervan houdt om contact te hebben met mensen, hen te woord te staan én heb jij affiniteit met een kassa? Ben jij goed met cijfers en houd je van mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou, onze kassamedewerker.We zijn op zoek naar kassamedewerkers voor maandag en donderdag. Je zal werken in een leuk team van mensen die ook andere mensen willen helpen.

Deel dit bericht

Nog meer nieuws

Hendrik-Ido-Ambacht

Magazijn in Ambacht gesloten van 28 t/m 30 september

Wegens werkzaamheden is ons magazijn in Hendrik-Ido-Ambacht gesloten van woensdag 28 september t/m vrijdag 30 september. Vanaf zaterdag 1 oktober ben je weer van harte welkom om spullen langs te brengen.

Nieuws

De Zomerweken zijn aangebroken

Deze zomer hebben we weer volop acties. De hele maand juli kan je bij ons terecht voor dikke kortingen en heel veel mooie spullen. In onze winkels in Ambacht, Dordrecht & Rotterdam ben je van harte welkom om je kringloophart op te halen. We nodigen je uit voor de volgende acties: Boeken 1+1 gratis CD’s,

Algemeen

Kringloop Pareltjes

Deel jouw mooiste vintage/tweedehands pareltjes door foto’s met ons te delen en win! Wij zijn benieuwd wat jij met onze items doet wanneer je ze hebt gekocht in onze winkel. Deel met ons je mooiste foto en win mooie prijzen, waaronder een cadeaubon van €50,- shoptegoed! Maak kans op €50 shoptegoed te besteden in onze