Kringloop Pareltjes - Nieuwe Hoop

Kringloop Pareltjes

Kringloop Pareltjes

Deel jouw mooiste vintage/tweedehands pareltjes door foto’s met ons te delen en win!

Wij zijn benieuwd wat jij met onze items doet wanneer je ze hebt gekocht in onze winkel. Deel met ons je mooiste foto en win mooie prijzen, waaronder een cadeaubon van €50,- shoptegoed!

Vintage

Maak kans op €50 shoptegoed te besteden in onze 3 winkels!

Wedstrijd voorwaarden

  • Alleen originele foto’s van jouw telefoon of computer uploaden.
  • Geen stockfoto’s of foto’s waarvan je de rechten niet van hebt.
  • Wanneer je meedoet mogen wij jouw foto gebruiken op onze social kanalen en eventueel ander gebruik ter promotie van onze winkel
  • Je mag zo vaak uploaden als je wilt
  • Nieuwe Hoop bepaalt wanneer de prijs wordt uitgereikt. Hier zullen we je tijdig over informeren via onze website
Deel dit bericht

Nog meer nieuws

Algemeen

Kringloop Pareltjes

Deel jouw mooiste vintage/tweedehands pareltjes door foto’s met ons te delen en win! Wij zijn benieuwd wat jij met onze items doet wanneer je ze hebt gekocht in onze winkel. Deel met ons je mooiste foto en win mooie prijzen, waaronder een cadeaubon van €50,- shoptegoed! Maak kans op €50 shoptegoed te besteden in onze

Dordrecht

Wij zijn EINDELIJK weer open!

Per zaterdag 16 januari 2022 zijn wij eindelijk weer geopend! We hopen dat dit de laatste keer was dat wij onze deuren moeten sluiten en hopen jullie weer te verwelkomen in onze winkels!

Hendrik-Ido-Ambacht

Boeken & Platen koopavond

We moeten helaas dankzij de overheid onze plannen wederom wijzigen. We gaan over op een koopmiddag van 14:00 tot 18:00. Jullie zijn nog steeds van harte welkom voor 100en prachtige boeken en platen. Daarnaast zal er nog steeds live muziek zijn van Cozile. We hopen jullie allemaal te zien. Zaterdag 20 november is het zover.