Kringloopwinkel Drechtsteden

Dé kringloopwinkel van de Drechtsteden

Ben je op zoek naar een tweedehandswinkel of kringloopwinkel in de Drechtsteden? Dan ben je bij onze kringloop aan het goede adres.

Onze tweedehands winkel vind je in Hendrik-Ido-Ambacht of in Dordrecht. Onze kringloopwinkel in Dordrecht ligt in het hartje van de drechtsteden maar net buiten het centrum van Dordrecht. Twee kringloopwinkels waar je naar hartelust kan shoppen. Van vintage items tot antieke meubels en handige spulletjes voor in je huis. Bij dé kringloop van de Drechtsteden is altijd wat te vinden!

In zowel Hendrik-Ido-Ambacht als Dordrecht hebben wij een ruim assortiment met grote oppervlaktes. In Ambacht hebben we bijna 1500m2 en in dordrecht 700m2. Het mooie is dat deze winkels tot de nok toe gevuld zijn met prachtige items die jouw huis niet zouden misstaan. 

Tweedehands winkel in de drechtsteden

Een tweedehands winkel vinden als je uit de Drechtsteden komt is niet moeilijk. Bij Nieuwe Hoop komen veel mensen uit Barendrecht, Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht en zelfs Sliedrecht. Bij onze kringloopwinkel in Dordrecht of onze kringloop in Hendrik-Ido-Ambacht is het altijd gezellig druk.

 Naast tweedehands spullen kopen help je indirect ook het voortbestaan van onze organisatie. Ons primaire doel is om mensen te helpen en zoals je je kan voorstellen is daar ook geld voor nodig, geld om de lichten aan te houden maar ook om goede doelen te steunen.

We nodigen je uit te komen shoppen!