Kringloopwinkel Hendrik-Ido-Ambacht

In een pittoresk dorpje tussen de drechtsteden

Onder de rook van Rotterdam ligt het pittoreske Hendrik-Ido-Ambacht. Op 10 minuten van het centrum van Dordrecht en 20 minuutjes van het hart van Rotterdam is dit een ideale locatie voor deze prachtige winkel.

Onze kringloopwinkel in Hendrik-Ido-Ambacht bestaat uit circa 1500m2 winkelruimte en biedt ruimte voor tientallen werkplekken voor dagbesteding en re-integratie. We steunen met onze winkel in Ambacht meerdere goede doelen in deze regio en ver daar buiten.

Gegevens

Nijverheidsweg 46c
3341LJ, Hendrik-Ido-Ambacht
ambacht@nieuwehoop.nl

Contact

Mail: ambacht@nieuwehoop.nl
Winkel: 078 611 48 98
Logistiek: 078 611 48 98

Openingstijden

 • Ma.t/m vr.: 10:00 - 17:00
 • Za.: 10:00 - 16:00
 • Magazijn sluit 30 min eerder

Een korte rondleiding door onze vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuws over onze
Kringloopwinkel in Hendrik-Ido-Ambacht

Maak een ophaalafspraak

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg.
   Stuur foto's mee, zo kunnen we makkelijker bepalen of de spullen die je aanbiedt voor ons verkoopbaar zijn. Dat scheelt frustratie en werkt lekker makkelijk.
  • Met het aanbieden van je spullen steun je meerdere goede doelen bij jou in de buurt. Maar let op! Onze chauffeurs worden getrained om te herkennen of iets verkocht kan worden. Zij hebben altijd de keuze iets te laten staan. Dit doen we omdat, zodra wij iets aannemen wat we niet kunnen verkopen, het voor ons als bedrijfsafval wordt gezien. Hierdoor worden wij op kosten gejaagd en dit kan dan niet naar de goede doelen die wij steunen. LET OP! Wij halen alleen spullen op vanaf de begane grond.
   Bekijk hier de voorwaarden

  Inschrijven als vrijwilliger

  Laat je gegevens achter