Kringloopwinkel Zwijndrecht

Kringlopen in zwijndrecht

Zwijndrecht heeft geluk. Want rondom zwijndrecht hebben wij twee kringloopwinkels waar je naar hartelust kan shoppen. Van vintage items tot antieke meubels en handige spulletjes voor in je huis. Bij dé Drechtsteden kringloop is altijd wat te vinden!

In zowel Hendrik-Ido-Ambacht als Dordrecht hebben wij een ruim assortiment met grote oppervlaktes. In Ambacht hebben we bijna 1500m2 en in dordrecht 700m2. Het mooie is dat deze winkels tot de nok toe gevuld zijn met prachtige items die jouw huis niet zouden misstaan. 

Tweedehands winkel in zwijndrecht

Een tweedehands winkel vinden als je uit Zwijndrecht komt is niet moeilijk. Op nog geen 5 minuutjes van het centrum van Zwijndrecht kom je al bij onze kringloopwinkel in Dordrecht of onze kringloop in Hendrik-Ido-Ambacht. Naast tweedehands spullen kopen help je indirect ook het voortbestaan van onze organisatie. Ons primaire doel is om mensen te helpen en zoals je je kan voorstellen is daar ook geld voor nodig, geld om de lichten aan te houden maar ook om goede doelen te steunen.

We nodigen je uit te komen shoppen. Onze kringloopwinkel is te vinden op net 5 minuutjes van het station

Kleding inleveren Zwijndrecht

Heb jij kleding die je niet meer draagt. Of textiel dat je niet meer gebruikt? Denk dan aan de kringloop. De kringloop is vanuit Zwijndrecht gemakkelijk aan te rijden en met het inleveren van jouw kleding en textiel help je een ander weer aan spullen die voor hen als nieuw zijn. Daarnaast draag je bij aan het milieu en de mensen die wij steunen die het wat moeilijker hebben in het leven.

Spullen inleveren Zwijndrecht

Wanneer je spullen hebt die je niet meer gebruikt maar die nog te goed zijn om zomaar naar de milieustraat te brengen, kan je deze inleveren in de Kringloopwinkel van Nieuwe Hoop vlak bij Zwijndrecht. Je kan kiezen, want we hebben 2 vestigingen bij jou in de buurt. Hiermee ontlast je het milieu en help je andere mensen aan spullen waar jij op uitgekeken bent of die niet langer kan gebruiken.

Gratis spullen ophalen Zwijndrecht

In Zwijndrecht halen we jouw spullen gratis op! Heb je niet de mogelijkheid om ze zelf langs te brengen, omdat je geen vervoer hebt, of omdat je geen ruimte hebt in je auto, dan komen we ze graag ophalen bij je. Let wel op dat we alleen spullen aannemen die we nog kunnen verkopen. Wil je echt je hele huis ontruimen. Dan hebben we sinds kort ook een ontruimingsbedrijf waar we mee samenwerken. Zij halen voor een fatsoenlijke prijs je huis leeg en zo heb jij geen omkijken naar deze grote klus.

De Kringloopwinkel Zwijndrecht en omgeving

Ben je nog nooit in onze kringloopwinkel geweest? Dan kunnen we je beloven dat je je nog nooit zo’n mooie winkel hebt gezien. We hebben er alles aan gedaan om alle mensen uit Zwijndrecht en omgeving te laten zien dat kringlopen ook anders kan. Veel mensen die in armoede leven zijn zich bewust van het stigma dat op kringloopwinkels rust. Daarom schamen zij zich vaak om in een kringloopwinkel te komen of überhaupt gezien te worden. Wij willen deze drempel verlagen door de Bijenkorf onder de kringloopwinkels te zijn. Een plek waar iedereen een volwaardige shopping ervaring krijgt.