Ontmoetingshuis ‘t Hart start aan de Reeweg in Hendrik-Ido-Ambacht

Ontmoetingshuis ‘t Hart start aan de Reeweg in Hendrik-Ido-Ambacht

Op woensdag 8 februari gaat Ontmoetingshuis ‘t Hart van start aan de Reeweg 79 in Hendrik-Ido-Ambacht van 09:30 tot 15:30. Het Ontmoetingshuis is een plek waar je gezellig langs kunt komen voor een bak koffie, thee, wat lekkers, een goed gesprek en verschillende activiteiten.

Vanaf woensdag 8 februari organiseren we wekelijks van 13.00 tot 15.30 een spelletjesmiddag met gezelschapsspellen voor jong en oud (kinderen onder 8 jaar onder begeleiding) en de hele dag door is iedereen welkom om wat te komen drinken tegen een kleine vergoeding. Daarnaast organiseren we op vrijdag 10 februari van 9.30 tot 12.00 een voorleesochtend voor kleine kinderen (onder begeleiding) met verschillende voorleesmomenten. ‘s Middags zal er voor de liefhebbers een klaverjas-/ bridgemiddag zijn van 13.00 tot 15.30. Vergeet niet een speelpartner mee te nemen.

Wekelijkse activiteiten

Vanaf de opening op 8 februari zullen er wekelijks op de woensdag en vrijdag activiteiten georganiseerd worden.

Doel van het Ontmoetingshuis

Het doel van het Ontmoetingshuis is om een warme plaats te zijn waar inwoners van Ambacht zich thuis voelen. Waar mensen samen kunnen optrekken, waar nieuwe ideeën ontstaan, waar je mensen kan leren kennen en waar het iedere dag een feestje is om langs te gaan.

Voor het dorp door het dorp

Bij het Ontmoetingshuis ‘t Hart willen we graag faciliteren in initiatieven die de bewoners van ons dorp steunen. Denk hierbij aan een ‘verticale moestuin’, ruilbieb, botanitheek, klaverjassen, bridgen, sjoelen, creadagen, kleine lunches, maaltijden koken voor minima, voorleesochtenden, informatieochtenden omtrent sociale onderwerpen, verschillende kinderactiviteiten en nog veel meer.

Wil jij meedoen?

We zijn dus ook op zoek naar mensen die met ons deze missie onderstrepen en ideeën tot uitvoering willen brengen. Zo hebben we afgelopen maand met verschillende mensen uit het dorp een brainstormavond gehad waar verschillende ideeën naar boven zijn gekomen. Wil jij meer weten? Heb je zelf ideeën of wil je hier zelf handen en voeten aan geven? Dan nodigen we je van harte uit langs te komen of contact op te nemen. Wij zijn per direct op zoek naar mensen die het leuk vinden om achter de bar drinken te serveren en het gezellig vinden een om een praatje te maken.

Voor nu nodigen we je uit om op woensdag 8 februari gezellig bij ons aan te schuiven.

Houd ons in de gaten!

We willen op korte termijn onze activiteiten uitbreiden en 4 dagen in de week open zijn met verschillende initiatieven. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op facebook.com/nieuwehoop of ga naar www.nieuwehoop.nl.Ontmoetingshuis ‘t Hart is een initiatief van Stichting Nieuwe Hoop.

Deel dit bericht

Nog meer nieuws

Corona Update (3 november ’20)

LAASTE UPDATE: 3 november 2020 – De komende weken is Nieuwe Hoop ‘gewoon’ geopend in al onze vestigingen. Uiteraard zullen we de veiligheid van onze klanten en medewerkers waarborgen door de juiste maatregelen te nemen. Bij Nieuwe Hoop staan de gezondheid en…

Kerst is aangebroken in Dordt!

Lieve mensen. We maken geen grap als wij zeggen dat we de grootste, mooiste, voordeligste kerstwinkel van Dordrecht en omgeving zijn. Kijk even wat een plaatjes! Het hele jaar door verzamelen we kerst spullen om 1 keer per jaar he-le-maal…