Paleis voor een Prikkie – Nieuwe Hoop’s 1 minute of fame

Paleis voor een Prikkie
Paleis voor een Prikkie – Nieuwe Hoop’s 1 minute of fame

Nieuwe Hoop Nieuwegein was kort het toneel voor een tv opname van Paleis voor een Prikkie. In Paleis voor een Prikkie toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen om tot een droomwoning, een talent dat ze eerder ook in Steenrijk, Straatarm lieten zien. De interieur designers Frank & Rogier reizen deze week voor Paleis voor een Prikkie af naar onze kringloopwinkel in Nieuwegein!

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Nog meer nieuws

Mitchell
Nieuws

Ontmoet onze manager Mitchell

Mitchell is al enige tijd manager bij Nieuwe Hoop Kringloopwinkel in Rotterdam. Het leek ons een leuk idee om hem even aan je voor te stellen. Want waarom word je nou manager in een Kringloopwinkel zonder winstoogmerk? We laten Mitchell aan het woord: Toen ik de kans kreeg om de kringloopwinkel in Rotterdam te managen

Dordrecht

Koningsdag gesloten

Op koningsdag zijn we gesloten. de dag erna gaan we echter HE-LE-MAAL OPEN!! Geen afspraken meer of geen plek meer in onze winkel. Je bent vanaf woensdag om 10:00 welkom in onze winkel!

Dordrecht

Woensdag 28 april weer helemaal open!

Aanstaande woensdag gaan wij weer HE-LE-MAAL OPEN ! ! ! ! ! ! ! Geen gedoe meer met afspraken maken, gewoon lekker langskomen om te shoppen. 𝐌𝐨𝐫𝐠𝐞𝐧 (𝐀𝐨𝐧𝐒𝐧𝐠𝐬𝐝𝐚𝐠) 𝐳𝐒𝐣𝐧 𝐰𝐒𝐣 𝐠𝐞𝐬π₯𝐨𝐭𝐞𝐧 en zorgen we dat jij woensdag in alle rust, veilig kan shoppen in onze tot de nok gevulde winkels met heel veel nieuwe spullen.

Inschrijven als vrijwilliger

Laat je gegevens achter