Vacature: Winkelmanager Rotterdam (positie reeds vergeven)

Vacature WinkelManager Rotterdam
Vacature: Winkelmanager Rotterdam (positie reeds vergeven)

Winkelmanager Nieuwe Hoop Kringloop Rotterdam (40 uur)

Ben jij op zoek naar een plek waar jij jezelf kwijt kunt, waar je uitgedaagd wordt en maatschappelijk een impact kunt hebben? Dan hebben wij de juiste baan voor jou. Wij zijn namelijk op zoek naar een Winkelmanager Nieuwe Hoop Kringloop Rotterdam.

Stichting Nieuwe Hoop is gestart met het Kringloopwinkel concept om midden in de maatschappij mensen te helpen. Dit doet Nieuwe Hoop vanuit de overtuiging dat dit naar Gods hart is en willen wij hierin het hart en de liefde van God praktisch laten zien. Geen woorden, maar daden.

In de afgelopen 3 jaar zijn we van 1 winkel uitgegroeid naar 4 winkels in Hendrik-Ido-Ambacht, Nieuwegein, Rotterdam en Dordrecht. De Missie van Nieuwe Hoop is eenzaamheid en armoede bestrijden maar Nieuwe Hoop doet meer. In elke winkel bieden we werkplekken voor dagbesteding, re-integratie aangevuld met vrijwilligers. Je zult dan ook leiding geven aan verschillende doelgroepen.

Lokaal rondom onze winkels steunen we goede doelen zoals ‘De Voedselbank’, ‘Vluchtelingenwerk’, ‘De Hoop GGZ’ en ‘Stichting Ontmoeting’. Uiteraard is dit slechts een klein gedeelte van de goede doelen die we steunen.

Wij bieden jou:

 • Een werkplek waar je vanuit je christelijke identiteit maatschappelijk direct kan bijdragen.
  Het is meer dan op de winkel passen; het is iedere keer weer ontwikkelen en inspringen op de lokale nood en creatief aan de slag gaan om de winkel op de kaart te zetten. Het thema in onze winkels is ‘Liefde faalt nooit’. Het doel van de winkel is; omzien naar anderen vanuit christelijke kernwaarden, armoede en eenzaamheid bestrijden door activiteiten te organiseren vanuit de winkel en een vriendelijk woord klaar te hebben voor een ieder die binnen loopt en een veilige en fijne werkplek te bieden voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt of die zich praktisch willen inzetten voor de mensen om hen heen.
  Een hecht team, waarin er nieuwe uitdagingen aangegaan worden en je op elkaars ervaring en inzicht kunt leunen.
  We hebben vestigingen in Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein, Rotterdam en vanaf maart in Dordrecht. In het team van winkelmanagers delen we onze successen en uitdagingen met elkaar en helpen we elkaar vooruit. De structuren van de winkels liggen al vast, maar er is grote ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Hierin kun je samen met je mede-managers overleggen en brainstormen.
 • Een startsalaris van €1.900,- bruto
  met een contract van 6 maanden met intentie tot vaste aanstelling.
 • 24 vakantiedagen per jaar

Wij zoeken in jou:

 • Je hebt minimaal een MBO 4 diploma met als pré werkervaring als winkelmanager
  Kennis van verschillende stijlen van leidinggeven kan toepassen. Management strategieën en een geduldige kijk op mensen. Behalve dat je vaardigheden in tijdmanagement, budgetmanagement en doelen beheerst, ben je ook een geduldig persoon en bereid om extra te investeren in de mensen met wie je samenwerkt.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs (en bent niet bang om in een bakwagen te rijden, rijbewijs B)
 • Een betrokken en gepassioneerd teamlid die graag praktisch met zijn/haar geloof aan de slag wilt. Je kunt mensen inspireren om de liefde van God uit te delen naar een ander. Je omarmt je medemens en zoekt naar verbinding met de ander. Je hebt praktische ideeën over hoe je mensen in armoede en vereenzaming kunt helpen en ondersteunen.
 • Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk (eigenaarschap)
 • Je hebt een levende relatie met God en je bent actief in je plaatselijke kerk
 • Je hebt geen 9:00 – 17:00 mentaliteit
 • Achtergrond in de zorg een pré. In de vestiging Rotterdam werken wij samen met stichting de Ontmoeting. Hierin is kennis van zorg en een achtergrond in omgaan met zwakkere doelgroep een pré.
 • Je bent ambitieus en wil door ontwikkeling

Wat houden je werkzaamheden in:

 • Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van een winkel
 • Je bent verantwoordelijk voor een nette en gezonde financiële huishouding en groei
 • Je bent verantwoordelijk voor het werven en het werken met vrijwilligers
  – waarbij geen onderscheid gemaakt mag worden naar Godsdienst, geaardheid en ras.
 • Je hebt veel contact met mensen in de winkel maar ook met organisaties om verbinding te leggen met de wijk en de stad
 • Je staat in contact met de andere managers en het bestuur om zo samen strategische input te geven aan elkaar
 • Indien nodig ben je bereid en inzetbaar om in een ander filiaal te werken

Zijn wij op zoek naar jou? Dan willen we je graag ontmoeten! Je kunt je sollicitatie en cv sturen naar joshua@nieuwehoop.nl

De sluitingsdatum valt op 1 februari 2017

 

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Nog meer nieuws

Nieuws

Kom Private Shoppen

Private Shopping Experience @ Kringloopwinkel Nieuwe Hoop Wij zijn heel erg happy! Want we mogen vanaf volgende week woensdag 3 maart weer klanten ontvangen in onze winkel. We hebben zo snel mogelijk een boekingspagina op onze website gebouwd om jouw bezoek aan onze winkel zo makkelijk mogelijk te maken! In een paar kleine stappen kan

Nieuws

Nieuwe Hoop vraagt jouw hulp!

– januari – 2021 Het jaar 2020 was een zwaar jaar voor Nieuwe Hoop, Door de coronacrisis hebben wij vanaf maart afgelopen jaar slechts een deel van de omzet gehaald van wat wij nodig hebben om de kosten te kunnen betalen. Hierdoor hebben wij onze reserves moeten aanspreken om te kunnen overleven. Nu zitten we

Algemeen

Wij zoeken vrijwilligers in #Ambacht

Allround winkelmedewerker Ben jij iemand die ervan houdt om contact te hebben met mensen, hen te woord te staan en te helpen? Vind je het leuk om onze winkelvoorraad aan te vullen en de winkel te stylen? Dan zijn wij op zoek naar jou, onze allround winkelmedewerker. Dit is een zeer diverse vrijwilligersfunctie die je

Our time: 8:21pm CEST

Inschrijven als vrijwilliger

Laat je gegevens achter