Kom Private Shoppen

Kom Private Shoppen

Private Shopping Experience @ Kringloopwinkel Nieuwe Hoop

Wij zijn heel erg happy! Want we mogen vanaf volgende week woensdag 3 maart weer klanten ontvangen in onze winkel. We hebben zo snel mogelijk een boekingspagina op onze website gebouwd om jouw bezoek aan onze winkel zo makkelijk mogelijk te maken! In een paar kleine stappen kan jij al bij ons langskomen!

  1. Je geeft aan welke winkel je wilt bezoeken
  2. Je geeft aan welke dag en hoe laat
  3. Laat je naam en email achter en je krijgt automatisch een mailtje met jouw reservering
  4. Laat je reservering zien bij onze medewerker bij de deur en je mag naar binnen

Let op: onze medewerkers heten je straks van harte welkom, maar kom op tijd (en op jouw afgesproken tijd)!

Ga naar https://nieuwehoop.nl/private-shopping om jouw tijdsslot te reserveren.

Wij zijn zeer dankbaar voor alle donaties die wij hebben ontvangen. De donaties hebben ons geholpen om diverse rekeningen te kunnen betalen. Het blijft voor ons een worsteling om te overleven, maar dankzij de versoepeling die door het Nederlandse kabinet is doorgevoerd kunnen we nu “Private Shopping” inplannen.

Wij hopen jouw in één van onze winkels te begroeten en dat jij ook op deze manier ons komt ondersteunen. Wij hebben bij onze bank aangeklopt voor een lening maar zij verstrekken geen leningen aan stichtingen zonder winstoogmerk.

Wij hebben onze winkels gebouwd zonder subsidies of andere inkomsten vanuit de overheid. Dus tijdens deze crisis is er voor ons geen hulp. We moeten dus nu echt veel gaan verkopen om deze lock-down goed door te komen. We hebben een ding voor ons en dat is dat we heeeeeel veel spullen hebben om te verkopen.

Wij zijn ook bijzonder geraakt dat er zoveel mensen zijn die zich verbonden voelen met ons en het doel waarvoor wij deze winkels zijn begonnen. We hebben van heel veel mensen te horen gekregen dat zij willen dat we blijven voortbestaan. Wij hopen u de komende jaren nog vaak te mogen ontmoeten in onze winkels, wij hopen nog heel veel mensen die het moeilijk hebben in het leven te mogen helpen.

Wij zijn een organisatie waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun dagbesteding vinden. Mensen die vanwege allerlei omstandigheden hun normale werkzaamheden niet kunnen uitoefenen en bij ons in hun eigen tempo kunnen

re-integreren om straks weer aan de slag te kunnen in oude professie. Wat mooi is het dat wij het niet alleen doen, maar dat elke klant met zijn aankoop bijdraagt aan een veilige omgeving voor mensen die kwetsbaar zijn. Doordat onze winkels blijven voortbestaan helpen wij mensen met een veilige en een ontspannen werkomgeving en helpen wij mensen die door het sociaal wijkteam, maatschappelijk werk of diaconieën van diverse kerken worden begeleid met de goederen die gedoneerd worden. Hiervoor zetten wij ons in en doen wij al het mogelijke om deze crisis te overleven.

Wij blijven zoeken naar mogelijkheden om een lening te vinden om onze achterstallige huren en andere zaken te kunnen af te betalen. Onze droom is dat wij heel veel mensen in jaren die komen mogen helpen en begeleiden. Ons hele team van medewerkers en vrijwilligers zijn bijzonder gemotiveerd om zich hiervoor in te zetten.

Zelfs tijdens de lock-down hebben wij nog op verzoek mensen geholpen die geen bedden had voor haar en haar kinderen en op de grond sliep met haar kinderen. Ook een jongeman die in een hele onuitzichtbare situatie zat, kreeg een huis toegewezen maar had geen financiën op deze in te richten hebben wij hem zijn inboedel geschonken.

Wij hopen dat je komt shoppen door een tijdsslot te reserveren.

Deel dit bericht

Nog meer nieuws

Dordrecht

Wij zijn EINDELIJK weer open!

Per zaterdag 16 januari 2022 zijn wij eindelijk weer geopend! We hopen dat dit de laatste keer was dat wij onze deuren moeten sluiten en hopen jullie weer te verwelkomen in onze winkels!

Hendrik-Ido-Ambacht

Boeken & Platen koopavond

We moeten helaas dankzij de overheid onze plannen wederom wijzigen. We gaan over op een koopmiddag van 14:00 tot 18:00. Jullie zijn nog steeds van harte welkom voor 100en prachtige boeken en platen. Daarnaast zal er nog steeds live muziek zijn van Cozile. We hopen jullie allemaal te zien. Zaterdag 20 november is het zover.

Hendrik-Ido-Ambacht

Wij zoeken een meewerkend voorman (m/v) 38 uur

Wij zoeken een meewerkend voorman (m/v) 38 uur Zoek jij een nieuwe uitdaging, leuk werk met een leuk team én werk met een maatschappelijke impact?! Kun jij begeleiden en organiseren en ben je niet vies van fysieke arbeid, solliciteer dan nu voor de uitdagende functie van meewerkend voorman/ -vrouw bij de mooiste Kringlooporganisatie van Nederland! Na een inwerkperiode zal jij het aanspreekpunt voor al je directe

Helaas zijn wij tot 14 januari gesloten
op last van de overheid.