Nieuwe Hoop vraagt jouw hulp!

Nieuwe Hoop vraagt jouw hulp!

– januari – 2021

Het jaar 2020 was een zwaar jaar voor Nieuwe Hoop, Door de coronacrisis hebben wij vanaf maart afgelopen jaar slechts een deel van de omzet gehaald van wat wij nodig hebben om de kosten te kunnen betalen. Hierdoor hebben wij onze reserves moeten aanspreken om te kunnen overleven. Nu zitten we in een tweede lockdown waarin we nu in ieder geval bijna 2 maanden dicht zullen zijn met kans op verlenging.

Zonder hulp zal er helaas een einde in zicht komen van ons prachtige werk. Hier willen wij nog niet aan toegeven, want tot op de dag van vandaag helpen wij mensen en andere organisaties in onze dorpen en steden.

Doneer dus vandaag voor het behoud van dit mooie werk waar 200+ vrijwilligers zich inzetten om andere mensen te helpen om zo de wereld een beetje mooier te maken. Elk bedrag, hoe klein deze ook mag zijn, helpt ons overleven.

Hoe helpen wij mensen?

  • Iedereen afhankelijk van de voedselbank kan elke maand gratis bij ons shoppen d.m.v. waardebonnen
  • We steunen meerdere goede doelen in binnen- en buitenland waaronder zorginstellingen zoals De Hoop, vluchtelingenwerk en vele andere organisaties
  • We helpen dagelijks individuen met spullen of om iemand uit de kosten te helpen
  • Cliënten van St. Ontmoeting ontvangen hun complete huisraad bij het toewijzen van een nieuw huis
  • Mensen die doorverwezen worden via bijv. het WMO ontvangen huisraad en kleding; in principe alles wat zij nodig hebben.
  • Diakoniën kloppen bij ons aan voor het ontvangen van steun voor zeer schrijnende gevallen die tussen wal en schip vallen bij instanties
  • Nog veel meer om op te noemen..

Deel dit bericht

Nog meer nieuws

Dordrecht

Wij zijn EINDELIJK weer open!

Per zaterdag 16 januari 2022 zijn wij eindelijk weer geopend! We hopen dat dit de laatste keer was dat wij onze deuren moeten sluiten en hopen jullie weer te verwelkomen in onze winkels!

Hendrik-Ido-Ambacht

Boeken & Platen koopavond

We moeten helaas dankzij de overheid onze plannen wederom wijzigen. We gaan over op een koopmiddag van 14:00 tot 18:00. Jullie zijn nog steeds van harte welkom voor 100en prachtige boeken en platen. Daarnaast zal er nog steeds live muziek zijn van Cozile. We hopen jullie allemaal te zien. Zaterdag 20 november is het zover.

Hendrik-Ido-Ambacht

Wij zoeken een meewerkend voorman (m/v) 38 uur

Wij zoeken een meewerkend voorman (m/v) 38 uur Zoek jij een nieuwe uitdaging, leuk werk met een leuk team én werk met een maatschappelijke impact?! Kun jij begeleiden en organiseren en ben je niet vies van fysieke arbeid, solliciteer dan nu voor de uitdagende functie van meewerkend voorman/ -vrouw bij de mooiste Kringlooporganisatie van Nederland! Na een inwerkperiode zal jij het aanspreekpunt voor al je directe

Helaas zijn wij tot 14 januari gesloten
op last van de overheid.