Nieuwe Hoop stopt na 8 jaar met Kringloopwinkel in Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwe Hoop stopt na 8 jaar met Kringloopwinkel in Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwe Hoop Kringloop te Hendrik-Ido-Ambacht heeft na 2 zware corona jaren en de stijgende kosten besloten om de kringloopwinkel over te dragen aan Werkvisie de Hoop. De kringloopwinkel heeft een zware tijd achter de rug met veel kosten en te weinig inkomsten om het hoofd boven water te houden.

“Ondanks dat wij afgelopen jaren door Corona en de lockdowns de kringloop niet langer rendabel hebben kunnen krijgen kijken we terug op een prachtige tijd aan de Nijverheidsweg in Hendrik-Ido-Ambacht. We zijn dankbaar dat we zoveel mensen hebben mogen helpen in het dagelijks leven maar ook voor de steun vanuit het dorp en de omgeving. Dit willen we graag voortzetten met andere activiteiten in Ambacht en omgeving” Aldus Joshua Slot, Directeur Nieuwe Hoop.

Wel zal Nieuwe Hoop óók in Hendrik-Ido-Ambacht doorgaan met het helpen van mensen. Zo zal er aan de Reeweg 79 in Hendrik-Ido-Ambacht – naast vv ASWH) een ontmoetingscentrum komen waar je dagelijks langs kan komen voor een bak koffie en een praatje. Daarnaast zal er aan de Reeweg ook dagbesteding worden aangeboden met verschillende activiteiten voor jong en oud.

Wees niet ongerust. De Kringloopwinkel zal dus blijven bestaan en kun je nog steeds voor kleine prijsjes je aankopen blijven doen en spullen inleveren? Lijkt het jou leuk om vrijwilliger te worden of ben je op zoek naar een leuke werkervaringsplek of dagbesteding? Dan ben je van harte welkom bij Zowel Werkvisie de Hoop als Nieuwe Hoop.

Lijkt het jou leuk om vrijwilliger te worden of ben je op zoek naar een leuke werkervaringsplek of dagbesteding (WMO & PGB)? Dan ben je van harte welkom bij Nieuwe Hoop aan de Reeweg in Ambacht!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op facebook.com/nieuwehoop.

Deel dit bericht

Nog meer nieuws

Corona Update (3 november ’20)

LAASTE UPDATE: 3 november 2020 – De komende weken is Nieuwe Hoop ‘gewoon’ geopend in al onze vestigingen. Uiteraard zullen we de veiligheid van onze klanten en medewerkers waarborgen door de juiste maatregelen te nemen. Bij Nieuwe Hoop staan de gezondheid en…

Kerst is aangebroken in Dordt!

Lieve mensen. We maken geen grap als wij zeggen dat we de grootste, mooiste, voordeligste kerstwinkel van Dordrecht en omgeving zijn. Kijk even wat een plaatjes! Het hele jaar door verzamelen we kerst spullen om 1 keer per jaar he-le-maal…