Wij ontvangen nog steeds graag jouw spullen in Ambacht!

Wij ontvangen nog steeds graag jouw spullen in Ambacht!

Onze winkel is dan wel gestopt aan de Nijverheidsweg in Ambacht. Maar op de Reeweg blijven we verder gaan met het helpen van mensen. Zo zullen wij medio November een aantal dagen in de week open gaan als ‘Ontmoetingshuis ‘t Hart’ aan de Reeweg 79.

Je kan echter nog wel spullen, kleding en oud-ijzer langs komen brengen in Ambacht! Op de Reeweg ben je elke woensdag welkom om spullen die niet langer gebruikt worden in te leveren. Tot 13:00 staan er mensen voor je klaar om spullen aan te nemen. Wij zullen deze dan naar de kringloopwinkel in Dordrecht brengen. Met het inleveren van je spullen help je ons voort bestaan een handje en help je anderen ook weer aan mooie spullen.

Kan je je spullen zelf niet vervoeren omdat ze bijvoorbeeld te groot zijn? Voor meubels die nog goed verkoopbaar zijn komen we ook bij je langs!

Deel dit bericht

Nog meer nieuws

Corona Update (3 november ’20)

LAASTE UPDATE: 3 november 2020 – De komende weken is Nieuwe Hoop ‘gewoon’ geopend in al onze vestigingen. Uiteraard zullen we de veiligheid van onze klanten en medewerkers waarborgen door de juiste maatregelen te nemen. Bij Nieuwe Hoop staan de gezondheid en…

Kerst is aangebroken in Dordt!

Lieve mensen. We maken geen grap als wij zeggen dat we de grootste, mooiste, voordeligste kerstwinkel van Dordrecht en omgeving zijn. Kijk even wat een plaatjes! Het hele jaar door verzamelen we kerst spullen om 1 keer per jaar he-le-maal…