Paaseieren verstopt in Rotterdam – 13 t/m 15 april

Paaseieren verstopt in Rotterdam – 13 t/m 15 april

Kom jij gezellig in onze winkel in Rotterdam paaseieren zoeken met je kids? Naast het zoeken naar paaseieren is er ook de mogelijkheid om échte paaseieren te beschilderen en voor jou als ouder een lekkere bak koffie!

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Nog meer nieuws

Mitchell
Nieuws

Ontmoet onze manager Mitchell

Mitchell is al enige tijd manager bij Nieuwe Hoop Kringloopwinkel in Rotterdam. Het leek ons een leuk idee om hem even aan je voor te stellen. Want waarom word je nou manager in een Kringloopwinkel zonder winstoogmerk? We laten Mitchell aan het woord: Toen ik de kans kreeg om de kringloopwinkel in Rotterdam te managen

Dordrecht

Koningsdag gesloten

Op koningsdag zijn we gesloten. de dag erna gaan we echter HE-LE-MAAL OPEN!! Geen afspraken meer of geen plek meer in onze winkel. Je bent vanaf woensdag om 10:00 welkom in onze winkel!

Dordrecht

Woensdag 28 april weer helemaal open!

Aanstaande woensdag gaan wij weer HE-LE-MAAL OPEN ! ! ! ! ! ! ! Geen gedoe meer met afspraken maken, gewoon lekker langskomen om te shoppen. 𝐌𝐨𝐫𝐠𝐞𝐧 (𝐤𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐬𝐝𝐚𝐠) 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐰𝐢𝐣 𝐠𝐞𝐬𝐥𝐨𝐭𝐞𝐧 en zorgen we dat jij woensdag in alle rust, veilig kan shoppen in onze tot de nok gevulde winkels met heel veel nieuwe spullen.

Inschrijven als vrijwilliger

Laat je gegevens achter